Automobilul unui român, în vârstă de 38 de ani, a ars ca o torță,  joi seară, pe autostrada A12, lângă Stams. Din fericire, șoferul a reușit să iasă la timp din mașina, cuprinsă de flăcări, fiind în siguranță. Nimeni nu a fost rănit.

Șoferul în vârstă de 38 de ani observase un fum puternic în compartimentul motorului și, având prezență de spirit, a tras pe dreapta, și-a adunat toate obiecte importante din mașină și a ieșit afară. În câteva minute, automobilul a fost cuprins de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Bărbatul a alertat, apoi, pompierii. Dar nu a mai existat nicio șansă pentru mașina românului, care a ars în totalitate. Șoferul român se îndrepta spre vest în jurul orei 1 a.m. când a avut probleme cu motorul. Acesta a continuat însă să conducă, iar la un moment a observat că din compartimentul motor se ridica fum.

Imediat a oprit, și-a luat lucrurile din mașină și a ieșit, în siguranță, afară. La fața locului au ajuns pompierii Telfs și Silz, care au făcut tot posibilul pentru să lichideze incendiul, însă vehiculul a ars complet. La fața locului a ajuns o mașină de la o companie de tractări, care a ridicat automobilul ars, scrie krone.at.

Pavajul asfaltic a fost grav avariat în urma incendiului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autostrada Inntal a fost complet închisă pentru aproximativ 30 de minute pe durata misiunii salvatorilor.  La locul evenimentului, au intervenit Detașamentul de pompieri Silz, polițiștii și o companie locală de tractări.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.