Accidentul a avut loc pe Drumul European 70, între Alexandria și Vitănești. Potrivit martorilor și imaginilor de pe camerele de supraveghere, unul dintre TIR-uri a frânat brusc, astfel că autoutilitara l-a lovit din spate și a fost prinsă între cele două autotrenuri. Șoferii au recunoscut că anterior, s-au certat prin intermediul stațiilor radio. Presa locală, care a publicat și imaginile relatează că cei doi șoferi de TIR sunt tată și fiu.

“În accident au fost implicate trei autovehicule (2 tiruri și o autocamionetă), rezultând o victimă, inconștientă, încarcerată, un bărbat de aproximativ 60 de ani. Acesta a fost scos rapid de pompierii militari și predat echipajului SMURD, care l-a transportat de urgență la UPU Alexandria, unde, din păcate, a decedat. Șoferii celor trei autovehicule nu au fost răniți, refuzând transportarea la spital”, transmitea vineri seara ISU Teleorman.

Bărbatul care a decedat era pasager în autoutilitară. Imediat după accident, cei trei șoferi s-au luat la bătaie, în prezența polițiștilor. Unul dintre agenți a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen din dotare.

Foto: ISU Teleorman

Sursa : http://www.biziday.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.