Un șofer român din Anglia riscă pedeapsa cu închisoarea, fiind acuzat ca a furat o parte din coletele pe care trebuia să le livreze.  

Un șofer român angajat al firmei de curierat Hermes este acuzat că a furat din coletele pe care trebuia să le distribuie. Acesta a fost avertizat că riscă peste trei ani de închisoare.

Potrivit presei locale, Eduard Zarioiu, un român în vârstă de 45 de ani, rezident în Churchill Road, Norwich, este acuzat că în perioada august-decembrie 2020 a furat un număr important de colete aparținând companiei Hermes.

Riscă peste trei ani de închisoare

Bărbatul se confruntă și cu acuzația de deținere de articole furate, inclusiv aparatură electronică, aparate de uz casnic, îmbrăcăminte, genți de mână și parfumuri.

Prezent săptămâna trecută la Curtea de Magistraților din Norwich, el nu a recunoscut acuzațiile, dar i s-a comunicat faptul că valoarea bunurilor furate este atât de mare încât, dacă va fi găsit vinovat, riscă mai mult de trei ani de închisoare.

De asemenea, soția sa, Elena-Mirela Zaroiu, în vârstă de 39 de ani, este acuzată de deținerea de bunuri obținute ilegal și a fost avertizată că poate primi 18 luni de închisoare. Nici aceasta nu a recunoscut fapta.

Următorul termen în procesul în care cei doi urmează să fie judecați la Curtea Coroanei din Norwich este pe 23 decembrie.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.