Povestea unui asasinat pus la cale de o femeie geloasă din Germania, care a angajat un român ca să-i ucidă rivala, a fost spusă pe larg în mai multe relatări de site-ul regional german de știri TAG 24.

E genul de poveste despre care crezi că se întâmplă doar în filme: soția abandonată angajează un criminal profesionist pentru a o elimina pe noua amantă mult mai tânără a soțului. Dar de data asta e realitate. Ina R., 41 de ani, a găsit site-ul „Internet Killer” pe Darknet. Iar numele anunțului pe care l-a folosit acolo arăta clar ce dorea. „Kjm4m”, care înseamnă „Omoar-o pe Jenny M. pentru mine (kill jenny m. for me)”. A intrat în contact cu un presupus criminal pe 11 februarie și a pus la punct detaliile uciderii rivalei. Femeia i-a transferat contravaloarea a 9.000 de dolari, în monede bitcoin, i-a dat numele tinerei care trebuia ucisă, i-a spus că e însărcinată, i-a dat numărul ei de telefon, numerele de pe plăcuțele de înmatriculare de la mașina pe care o conducea, adresa și de asemenea i-a spus că aceasta iese la plimbare două ore pe zi, cu câinele. I-a cerut presupusului asasin să o ucidă făcând ca totul să pară un accident, iar crima să se petreacă la mai mult de un kilometru distanță de casa victimei. Din fericire, nu a existat nicio crimă. Un editor Spiegel care urmărea rețeaua Darknet a descoperit anunțul și a informat procuratura. Jenny a intrat pentru o scurtă perioadă în programul de protecție a martorilor, Ina a fost arestată și poliția a încercat să oprească asasinatul. Ucigașul plătit a dispărut și sursa citată scrie că românului i s-a pierdut urma în Marea Britanie.

Ina R. a fost condamnată la Dresda, luni, fiind găsită vinovată de tentativă de incitare la omor și va sta la închisoare trei ani și o lună. Ea a încercat să explice faptul că a vrut să o ucidă pe Jenny, care are 23 de ani, pentru că fostul ei soț, David, 32 de ani, era îngrozit când fata, care îi era amantă, a rămas însărcinată. Crede că acesta i-a cerut de fapt ajutorul și spera că după ce Jenny va muri, ei se vor împăca. În ciuda declarației ei, bărbatul nu a susținut-o după arestare, ba mai mult, a depus mărturie împotriva ei și a explicat că a divorțat și a început o relație cu Jenny, iar după ce aceasta a rămas însărcinată fosta lui soție a pus la cale asasinatul, ca să se răzbune pentru că fusese părăsită.
Sursa:www.libertatea.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.