Un șofer român de camion, în vârstă de 36 de ani, este căutat de autorități de câteva zeci de ore, într-unul dintre docurile din Waaslandhaven, Belgia.

Potrivit presei din Belgia, căutarea șoferului român a început după ce un agent de securitate de la terminalul din Anvers a tras un semnal de alarmă. Pe cheiul firmei era un camion cu motorul pornit, dar fără șofer în apropiere.

O analiză a imaginilor de supraveghere a arătat că acesta ajunsese deja în apa înghețată cu câteva ore mai devreme.

Șoferul român de camion dispărut a fost căutat încă de la ora trei dimineața, iar până acum fără niciun rezultat. Autoritățile consideră că bărbatul nu mai este în viață și îi caută trupul neînsuflețit

Destin tragic pentru un alt șofer român de TIR dispărut

Un alt șofer român de TIR a fost dat dispărut de familie și găsit mort într-un canal în Anwers, la vreo 3 km distanță de parcarea de unde a dispărut.

Cosmin a plecat în Antwerp pentru a lucra ca să le ofere un trai mai bun soției și celor două fetițe mici de acasă. În data de 2 martie 2019 românul a fost văzut pentru ultima dată, atunci când a ieșit la o plimbare și nu s-a mai întors. 

„Cosmin este din Pitești. Imediat a fost anunțată familia și autoritățile. El nu a fugit de la camion pentru că hainele și actele plus un telefon au rămas în camion”, a precizat la acel moment Marian, pentru stiridiaspora.ro.

A lăsat în urmă o soție îndurerată, două fetițe care nu o să mai aibă cui să spună tată și zeci de rude și prieteni care îl plâng.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.