Un șofer român de camion a accidentat mortal un tânăr de 25 de ani, în Roeselare, regiunea Flandra din Belgia.

Tânărul de 25 de ani se îndrepta de la serviciu spre casă, luni după-amiază, în jurul orei 13:30, atunci când șoferul român de camion, care susține că nu l-ar fi văzut, l-a accidentat. Tânărul era pe bicicletă și a sfârșit sub roțile din spate ale camionului. Medicii ajunși la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă din cauza rănilor suferite a murit la scurt timp.

Victima este Faroq Omarzai, un tânăr afgan care era angajat al companiei Milcobel din Moorslede. Prietenii, familia și angajații companiei sunt acum în doliu după moartea tânărului. Tristețea familiei și a prietenilor lui este mare.

„Faroq și cu mine ne cunoaștem din copilărie. Mai întâi în Afganistan, mai târziu în Roeselare. Am trăit unul lângă altul. O frumusețe de om. Am mers peste tot împreună. Am jucat adesea cricket împreună”, a spus Wahidi Sabaoon, cel mai apropiat prieten al victimei. Wahidi a avut grijă de soția și copilul lui Faroq. „Faroq era în Belgia de vreo șapte ani încoace, și soția lui locuiește aici de câteva luni. Au împreună o fiică de nouă luni”.

Oamenii care îl cunoșteau pe Faroq sunt îndurerați

Prietenii și familia lui Faroq nu sunt singurii îndurerați, ci și compania de produse lactate Moorsleed Milcobel deplânge moartea lui Faroq.

„Faroq a început aici (n.r. – Moorsleed Milcobel) în decembrie 2017. A lucrat aici mult timp ca interimar, dar acum avea un contract permanent”, a spus compania. Tânărul afgan a lucrat ca operator. „Un muncitor foarte binevenit printre colegi”.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.