Benone Sinulescu avea deja testamentul făcut de ani buni la notariat. Artistul a murit la vârsta de 84 de ani, după ce în vara acestui an a ajuns de urgență la spital.

Este vestea tristă a zilei! Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie, la spital, din cauza unei pneumonii care s-a complicat. Toată lumea îl știa ca fiind un om foarte deschis și vesel. Niciodată nu l-a speriat moartea, iar în urmă cu 6 ani, mai exact în anul 2014, el își făcuse testamentul.

La vremea respectivă, Benone Sinulescu mărturisea că toată averea lui va rămâne soției, el făcând deja testamentul la notar.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spunea Benone Sinulescu.

În momentul în care a început pandemia, artistul luase decizia de a se muta la țară. Benone Sinulescu povestea că viața lui era mult mai liniștită departe de zgomotul din oraș și își ocupa timpul, atunci când nu urca pe scenă, cu treburile din gospodărie.

„Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate.

Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate”, mărturisea Benone Sinulescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

Artistul Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani, la spital, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate, potrivit Antena1.ro.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.