Record absolut. Bitcoin şi ether au atins noi maxime istorice

Bitcoin şi ether au atins noi maxime istorice la începutul săptămânii, preţul Bitcoin depăşind la un moment dat 67.700 de dolari – peste recordul anterior stabilit la sfârşitul lunii octombrie – în timp ce ether a trecut pentru prima dată de pragul de 4.800 de dolari, conform CNBC.

Aceste mişcări record vin pe fondul unei reveniri mai ample pe piaţa criptografică. Aşa-numiţii „ucigaşi ai ethereumului” Solana şi Cardano au crescut cu 23% şi, respectiv, 9% în ultimele şapte zile.

Deşi este dificil să se lege mişcările de preţ pe termen scurt de un anumit eveniment, unii analişti consideră că atât bitcoin, cât şi ether vor continua să aibă o tendinţă de creştere în săptămânile următoare.

Într-o notă trimisă luni, Mikkel Morch, director executiv la fondul de acoperire criptografic ARK36, a declarat că un preţ de 70.000 de dolari pentru bitcoin „pare acum iminent”.

Alţii au proiecţii mai îndrăzneţe cu privire la direcţia spre care se îndreaptă bitcoin, JPMorgan dublându-şi recent predicţia potrivit căreia bitcoin va ajunge în cele din urmă la 146.000 de dolari, cu o ţintă de preţ de 73.000 de dolari pentru acest an.

Sursa:Mediafax.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.