Petrică Mîțu Stoian a știut cel mai bine să cânte și s-a priceput mai puțin la afaceri. Tocmai de aceea, artistul și-a încredințat business-urile în mâinile oamenilor de încredere.

S-a făcut multă vâlvă pe tema averii lui Petrică Mîțu Stoian și a averii uriașe pe care acesta o deținea. WOWbiz.ro a aflat că interpretul avea înregistrate două firme la adresa lui din Craiova iar acestea au ajuns să se confrunte cu o situație extrem de dificilă după venirea pandemiei.

Petrică Mîțu Stoian se asociase cu soția impresarului său iar femeia deținea 50% din firmă

”Petrică Mîțu Stoian SRL” este o societate înființată în anul 2012 la care interpretul apare asociat și administrator împreună cu Maria Gusman, sotia impresarul său, Doru Gusman. Cei doi deșineau procente egale din afacere, adică 50%. Maria Gusman s-a stins din viață în urmă cu câteva luni iar moartea femeii a fost un adevărat șoc pentru artist, care a slăbit 25 de kilograme după aflarea veștii.

Maria Gusman a lucrat ca profesoară la un liceu din Craiova și a fost extrem de apropiată de Petrică Mîțu Stoian, ajutându-l extrem de mult în carieră, conform unor surse aporpiate familiei.

Societatea ”Petrică Mîțu Stoian SRL” s-a prăbușit pur și simplu în anul 2020, când a înregistrat o cifră de afaceri nulă și a avut o pierdere netă de peste 170.000de lei. Firma nu mai avea nici un angajat declarat și datorii de 7.500 de lei, în scădere față de anul predent.

În cealaltă firmă, asociat era Doru Gusman

Cealaltă firmă, Petridor Music SRL (de la numele lui Petrică și cel al lui Doru) este înregistrată tot la domiciliul artistului din Craiova.

Societatea a fost înființată în 2017, avându-i ca acționari pe Doru Gusman și Petrică Mîțu Stoian. Compania a avut o cifră de afaceri de 28.500 de lei în anul 2000 (față de 287.110, în 2019) și o ”gaură” de aproape 100.000, în loc de profit. Și a doua firmă a lui Mîțu Stoian reușise să achite din datorii față de anul precedent, ajungând la 91.410 lei. De asemenea, nici aici nu se regăseau angajați.

Motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian a ales să se asocieze cu impresarul și cu soția lui a fost acela că interpretul nu stătea deloc bine cu cifrele și prefera să lase pe altcineva să facă toate calculele. El avea o încredere totală în cei doi, pe care-i considera familia lor. Dovadă a acestui lucru o reprezintă și faptul că Mîțu Stoian a fost înmormântat lângă Maria Gusman iar în același cavou are pregătit un loc de veci și impresarul său, Doru Gusman.

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.