Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus marți seara în emisiune la România TV, că aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), de către Comisia Europeană, nu înseamnă că programele de investiții nu mai pot fi negociate/renegociate.

„Vă spun că vom negocia anumite capitole din PNRR (referindu-se la noul guvern în alianță cu PNL – n.red). La Comisia Europeană există această posibilitate, într șase luni și un an an se pot renegocia unele lucruri (…) Vom demonstra ce este sustenabil și ce nu, la ce ne angajăm sau la ce nu ne angajăm”, a comentat Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților a mai adăugat că PSD nu poate intra la guvernare asumându-și ceea ce a făcut USR.

„Păi eu să îmi asum tot ceea ce a făcut USR în acest guvern (referindu-se la vechiul guvern PNL-USR-UDMR? Ei nici nu au prea fost pe la guvernare, i-am văzut doar pe la televzor…Și mai apere și Orban să spună…păi ce a făcut Orban? El n-a avut nicio treabă cu guvernarea, când era el premier au murit oameni”, a spus Ciolacu, punctând că într-o nouă guvenare cu PSD, liberalii trebuie să le accepte condiția renegocierii PNRR-ului.

Sursa foto: Inquam Photos/ George Calin

Sursa:g4media.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.