Un muncitor român a provocat un adevărat haos pe o stradă đin Austria, după ce a vărsat încărcătura din betonieră pe 25 de mașini. 

Un român în vârstă de 35 de ani, rezident la Grieskirchen, în Austria Superioară, a exportat perfect numele românesc de „Dorel”. Bărbatul a avariat nu mai puțin de 25 de mașini și a îngreunarea circulația pe aproximativ șase km de șosea.

Românul nu a observat că pierde beton

Întâmplarea a avut loc pe 24 noiembrie 2021, în jurul orei 15:10, pe Innviertler Strasse, pe porțiunea de drum de la Andorf spre Schärding.  Românul, care conducea o betonieră, a observat târziu că pierde încărcătura care a ajuns pe mașinile parcate și de-a lungul străzii.

În zona locală Laufenbach, localitatea Taufkirchen an der Pram, betoniera a început să se golească singură din cauza unui defect tehnic la controlul pârghiei transversale, care este responsabilă pentru descărcare, potrivit publicației laumat.at. 

25 de vehicule avariate

Mixerul a pierdut aproximativ un metru cub de beton, gata amestecat, pe o distanță de aproape șase kilometri. 

Numeroase autovehicule parcate, în prezent sunt depistate 25 de vehicule, au fost în unele cazuri avariate considerabil de amestecul din beton. O parte din încărcătură a fost vărsată și pe carosabil, fiind apoi întinsă vehiculele aflate în trafic.. 

Bărbatul de 35 de ani a observat defecțiunea tehnică la vehiculul său doar în zona Pramhof, din localitatea St. Florian am Inn, după care a oprit imediat camionul pe partea dreaptă a străzii. 

Cinci patrule de poliție și pompierii au fost de serviciu mai bine de două ore pentru a face față măsurilor de siguranță și de deviere necesare. 

Drumul a fost curățat cu o mașină specială și apoi redat din nou pentru circulație, mai scrie sursa citată. 

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.