O femeie în vârstă de 100 de ani din Neamț a solicitat ca o echipă medicală să vină la domiciliul său pentru a o vaccina anti-COVID cu doza booster. Imediat după ce a fost imunizată, bătrâna a făcut mărturisiri.

Femeia în vârstă de 100 de ani, Maria Pantazi, a solicitat ca o echipă medicală să vină la domiciliul său pentru a o vaccina anti-COVID cu doza booster. Bătrâna în vârstă de 100 de ani, din Piatra Neamț, spune că a decis să se imunizeze ca să se păzească singură de boală, potrivit Agerpres.

„De-a lungul vieţii am fost o persoană bolnăvicioasă, am avut meningită pe vremea când antibioticele erau rare, am avut hepatită, am suferit cu rinichii şi de peste 20 ani am o bronşită cronică obstructivă. Dar ceea ce m-a ţinut în viaţă a fost încrederea în medici şi medicamente”, a declarat femeia.

Ce mărturisiri a făcut bătrâna imediat după imunizare

Imediat după ce a fost imunizată, Maria Pantazi a făcut mărturisiri. Bătrâna în vârstă de 100 de ani a spus că a luat decizia de a se vaccina pentru a se păzi singură de infecția cu COVID-19.

,,M-am vaccinat pentru că vreau să mă păzesc singură de boală. Nu prea ştiu ce fac alţii, nu pot controla ce vor sau nu, ce fac sau nu. Aşa că fiecare îşi are grija lui”, a mai spus femeia.

De asmenea, prefectul județului, George Lazăr a dat-o exemplu pe bătrănă, făcând apel la cetățeni să se vaccineze.

„Pentru dânsa, vaccinul ţine de normalitate. Aşa că astăzi, în urma solicitării pe care a făcut-o, doamna Maria Pantazi a primit doza booster a vaccinului anti-COVID”, a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Rata de vaccinare în județul Neamț este de 36,67% din populaţia eligibilă.

Potrivit autorităților sanitare, la nivel național, de la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost imunizate 7.651.441 de persoane, iar 7.251.451 au primit schema completă. Alte 1.394.647 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia.

Sursa:www.spynews.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.