Un videoclip în care doi tineri merg cu autoturismul pe autostradă, fără ca vreunul din ei să fie la volan, a devenit viral pe rețelele de socializare. Aceștia încearcă să arate că pot sta liniștiți, fără să controleze volanul, și să lase mașina să meargă singură pe drumul drept. Cei doi au încercat să blocheze direcția mașinii cu o sticlă de apă.

Cei doi se filmează în timpul mersului, fără să fie nimeni la volan, în timp ce se laudă că mașina ”se conduce singură”, folosind doar o sticlă cu apă.

”Uite așa se conduce. Din spate, de pe bancheta din spate. Uitați-vă, mă! Nu e nimeni la volan. Suntem pe autostradă! Știți cine conduce? Sticla asta de apă”, spune bărbatul care stă pe bancheta din spate.

Veselia nu ține mult, astfel că în scurt timp ajung direct în șanț.

”Am belit-o. Oprește, stinge, să nu ne vadă”, sunt ultimele cuvinte înainte de oprirea filmării.

„Permis anulat la „smecher” pieton pe viață, asa ar fi normal într-o țară normală, fiind în românia noastră plină de surprize, are multe șanse să omoare pe careva”, sau „Sunt curios ce o sa declare polițiștilor cand o sa îi întrebe: cine a condus autoturismul?”, sunt doar două din zecile de comentarii ce au însoțit imaginile cu cei doi postate pe Facebook.

Sursa:www.ziare.com

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.