Co-președintele AUR, George Simion, a declarat, după consultările de la Cotroceni, că i-a înmânat președintelui Klaus Iohannis o listă de semnături pe tema suspendării. Simion a mai spus că șeful statului ”a fost monosilabic, ca de obicei” și a citat un vers dintr-o poezie a lui Octavian Goga: ”cu privirea-i rece mut sta suveranul”.

”I-am înmânat documentul unui consilier pentru că pur și simplu au fost de formă consultările de la Cotroceni. Deși colegii mei, Claudiu Târziu și Raluca Amariei, originară din Sibiu, și-au spus păsul, domnul Klaus Iohannis într-o sfidare totală față de români a fost monosilabic ca de obicei. E o poezie a lui Octavian Goga, curtea de Argeș, cu privirea-i rece mut sta suveranul. Românii nu vor sta muți, așteptăm să semneze și domnul Klaus Iohannis pe formularele de demitere a lui Klaus Iohannis”, a declarat George Simion.

Context

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit la ora 12 la Cotroceni cu reprezentanții PNL, PSD și UDMR, care au convenit să-l susțină pe Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru. USR a anunțat că nu participă la consultări.

Sursa:www.g4media.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.