În zilele de 2 decembrie 2021 și 3 decembrie 2021, patrulele poliției rutiere Neu-Ulm au inspectat, printre altele, două camioane și un autoturism în zona Günzburg și Leipheim.

Supraîncărcat și cu iluminare defectă în deplasare
În data de 3 decembrie 2021, în jurul orei 00:30, ofițerii echipajului de trafic greu al secției de poliție rutieră Neu-Ulm au observat un autoturism românesc cu o autoplatformă pe Autobahn 8, lângă Günzubrg. Luminile de avarie de pe autovehiculul tractor au fost aprinse în timp ce vehiculul se afla în mișcare, iluminatul de pe remorcă era defect și era complet stins. 

În cursul nopții, oficialii au constatat că șoferul român în vârstă de 20 de ani era prea rapid. Ofițerii au verificat ansamblul de vehicule. Apoi au descoperit că remorca era supraîncărcată cu peste 40 la sută. Șoferul a fost nevoit să descarce vehiculul după platformă, până când acesta a fost reîncărcat de o altă platformă. El a trebuit să plătească și o amendă de peste 500 de euro pentru încălcări. Iluminatul de pe remorcă a fost reparat de către șofer.

Șofer de camion sub influența drogurilor

Pe 2 decembrie 2021, la primele ore ale nopții, ofițerii echipajului de trafic greu al secției de poliție rutieră Neu-Ulm au observat un camion articulat ceh pe Autobahn 8, lângă Leipheim. 

În timpul inspecției șoferului de camion, în vârstă de 31 de ani, în parcarea benzinăriei din Leipheim, oficialii au constatat că șoferul ceh se afla probabil sub influența drogurilor. 

Acest lucru a fost confirmat de un test efectuat. Bărbatul a trebuit să ia o probă de sânge. La evaluarea dispozitivului de control digital, specialiștii de la VPI Neu-Ulm au mai constatat că șoferul a depășit de mai multe ori viteza permisă cu până la 27 km/h. Bărbatul așteaptă acum două rapoarte de amenzi. Pentru aceasta a trebuit să depună o garanție de aproape 400 de euro. Ofițerii au oprit călătoria.

Conducerea fără permis de conducere

Pe 2 decembrie 2021, în jurul orei 15:08, anchetatorii VPI Neu-Ulm au observat o mașină pe Autobahn 8, lângă Günzburg, care circula cu farurile de drum defecte. 

În cadrul verificării ulterioare, șoferul în vârstă de 44 de ani a declarat imediat cu sinceritate că nu mai deține permis de conducere. Acesta i-a fost retras în iunie de către instanță pentru că era beat. 

Întrucât bărbatul a simțit din nou miros de alcool, polițiștii au organizat un test de alcool. Aceasta a fost pozitivă, dar încă sub valoarea limită admisă. Bărbatul l-a pus pe tatăl său să-l ia de la punctul de control.

Îl așteaptă o plângere penală și probabil că va trebui să se descurce mai mult timp fără permisul de conducere.

Sursa:www.bsaktuell.de

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.