Un șofer român de camion a fost implicat, ieri, într-un grav accident pe A61 din Germania.

Un accident de camion a avut loc marți dimineață, în jurul orei locale 08:30, la capătul unui blocaj de trafic pe A61 din Germania, direcția Ludwigshafen. Un șofer român de camion, în vârstă de 37 de ani, a observat prea târziu sfârșitul ambuteiajului și, în ciuda unei opriri de urgență, s-a izbit violent de camionul din fața sa.

Șoferul român a fost rănit în accident. Medicii ajunși la fața locului l-au transportat pe român cu elicopterul la spital. 

A61 a fost închisă în direcția Ludwigshafen până în jurul orei 15:30.

Șofer român de TIR, rănit grav la ochi, alt bărbat, mort pe loc, după o coliziune frontală între două camioane, în Germania

Săptămâna trecută, o altă tragedie rutieră s-a produs pe o șosea națională din Germania. În accidentul rutier cumplit au fost implicate trei camioane.

Un șofer de camion, în vârstă de 55 de ani, din Ucraina, a murit în accidentul grav de pe B16. Tirul pe care îl conducea s-a izbit frontal de camionul unui român, pe contrasens, lângă Manching.

După cum au anunțat polițiștii rutieri din Ingolstadt, trei camioane s-au ciocnit, marți, 22 februarie, în jurul orei 5:20, în zona de șosea dintre Manching și Ernsgaden. Șoferul care a provocat accidentul este un bărbat de 55 de ani din Ucraina, care se îndrepta spre Neuburg. Acesta a venit pe contrasens și a lovit, mai întâi, un camion, condus de un șofer român, apoi s-a izbit frontal de un al doilea, o remorcă din Grecia.

Bărbatul, de 55 de ani, a murit la locul accidentului, iar pasagerul din cabină a fost rănit ușor. Ceilalți doi șoferi au suferit răni grave.  

Șoferul român al TIR-ului, care a fost lovit inițial, a fost rănit la ochi de cioburile de sticlă în ochi și a fost transportat la un spital din Regensburg cu elicopterul de salvare. Drumul a fost închis complet, pe ambele sensuri, în timpul lucrărilor de curățare a carosabilului. Polițiștii estimează pagubele materiale la peste 200.000 de dolari.  

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.