Un accident rutier a avut loc, duminică seară în localitatea Căpușu Mic, din județul Cluj. Din primele date, patru persoane au fost rănite după impactul dintre un TIR și un autoturism.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din  cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că un autocamion și un autoturism au fost implicate într-un impact frontal pe DN 1 Gilău – Huedin, în zona localității Căpușu Mic, județul Cluj.

UPDATE: Precizările ISU Cluj:

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 16.30, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate, în cel din urmă fiind un bărbat încarcerat, în stare de conștiență și cu multiple traumatisme.

Salvatorii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a asigura accesul către victimă, iar după îndepărtarea caroseriei contorsionate a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Bărbatul, în vârstă de circa 20 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

La fața locului au mai fost consultați doi bărbați, o femeie și un copil care au fost transportați la spital, în stare de conștiență și cooperanți.

Pompierii au asigurat măsuri de acordare a primului ajutor calificat și protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.”

În urma accidentului, patru persoane  au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind în evaluare la fața locului.

Circulația este întreruptă pe DN 1, urmând să fie deviat traficul pe ruta DN 1 Căpușu Mare – DN 1F – Gârbău – DJ 108C.

Stire in actualizare

Sursa:www.romania24.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.