În această dimineață, impresarul artistului Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, dar și sora solistului vor fi audiați. Ce declarații a făcut bărbatul, înainte de a fi audiat în cazul decesului bărbatului.

În jurul orei 09:00, sora interpretului Petrică Mâțu Stoian, dar și impresarul acestuia, au fost chemați pentru audieri la IPJ Dolj. De asemenea, la fața locului vor fi prezenți și polițiștii din Reșița. Urmează să fie audiate și alte persoane în cazul decesului cântărețului mehedințean. Totodată, oamenii legii l-ar audia și pe cardiologul lui Petrică Mâțu Stoian, care este din Craiova. Impresarul său, Doru Gușman, a spus că în jurul orei 11:00 dorește să plece, deoarece vrea să fie prezent la înmormântare. Petrică Mâțu Stoian va fi înmormântat în cimitirul Ungureni.

”Chiar acum am vorbit cu dumnealui la telefon, era pe la Filiași și a zis că vine să mă preia un coleg de-al dumnealui, să-mi ia datele ca să câștigăm din timp. Știu că sora lui Petrică Mâțu Stoian, mai mult nu știu (n.r. vine la audieri). Nu eu i-am spus să mă cheme. Nu se decalează programul înmormântării. Nu, pentru că mi-a promis că rezolvă repede. Dacă nu rezolvă, eu plec la 11:00, orice ar fi. Indiferent ce se va întâmpla”, a spus Doru Gușman, impresarul interpretului de muzică populară.

Petrică Mâțu Stoian a murit la 61 de ani, în spital

Petrică Mâțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte îndrăgit și respectat. Săptămâna trecută, artistul a filmat, alături de colegii săi de breaslă, ediția care va putea fi văzută de Revelion, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Bărbatul a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău și începuse să tușească cu sânge. Potrivit medicilor, bărbatul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. De câteva zile, artistul se afla în tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin. Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus.

Sursa:www.cancan.ro

Sursă foto: captură video Youtube

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.