În Bavaria, un bărbat de 74 de ani a fost găsit mort în mașina sa. El a fost vaccinat anterior împotriva coronavirusului. Autopsia ar trebui să arate dacă există o conexiune.

Tragedie, duminică, la un centru de vaccinare bavarez: După cum relatează Passauer Neue Presse, un bărbat de 74 de ani a fost găsit mort în mașina sa în Dingolfing. Acestuia i s-a administrat anterior un vaccin de la producătorul Biontech / Pfizer împotriva coronavirusului.

Personalul centrului de vaccinare a inițiat resuscitarea imediată, dar bărbatul nu a putut fi salvat. Acest lucru a fost anunțat de un purtător de cuvânt al biroului districtului Dingolfing / Landau, relatează ziarul.

Spania, bărbat de 65 de ani moare la două ore după vaccinul AstraZeneca. „Era sănătos și atletic”

Există o legătură cauzală între moartea bărbatului și vaccinarea administrată? Acest lucru trebuie clarificat acum printr-o autopsie. Medicul de urgență responsabil a spus că nu ar putea exclude moartea naturală. Institutul Paul Ehrlich, care este responsabil pentru examinarea complicațiilor suspecte de vaccinare, și Ministerul Sănătății din Bavaria au fost informate, se arată în raport.

Sursa:https://ziarulromanesc.de/germania/bavaria-barbat-de-74-de-ani-gast-mort-in-masina-imediat-dupa-vaccin/

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.