E clar că schimbările climatice l-au afectat deja pe președintele nostru. Sau, l-a luat tremuratul când a aflat că generalul Ciucă își depune mandatul. Sau, a rămas cu gândul la cele 30 de grade Celsius din Egipt și vremea de la Glasgow nu i-a priit. Sau a ajuns prea târziu la eveniment și nu a apucat să arunce haina, așa cum a făcut la Paris, în 2015.

Sunt doar câteva dintre explicațiile pentru care Klaus Iohannis era singurul oficial de la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26) care avea și geaca peste costum.

Imaginile au fost comentate și de internauți în stilul lor caracteristic. Fiindcă până nu fac românii haz de necaz nu se simt bine. „A vrut să arate că încălzirea globală nu e așa cum pare“,  „Nu a avut o capotă de mașină la îndemână“ sau la „O fi și acolo un primar ca Nicușor Dan“ sunt doar câteva dintre replici. Iar asta nu e tot.

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat ieri la ceremonia de deschidere a segmentului la nivel înalt al Conferinței Națiunilor Unite privind schimbările climatice (COP26).

Sursa:https://www.cotidianul.ro/iohannis-cu-geaca-peste-costum-la-conferinta-pe-schimbarile-climatice/

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.