Fostul iubit al Corinei Caciuc, cântăreţul Kamara a declarat pentru realitateasportivă.net că a încercat să o convingă pe femeia care i-a distrus căsnicia Anamariei Prodan, să renunţe la viciile pe care le avea în momentul în care a cunoscut-o. Cântăreţul a negat însă că ar fi avut o relaţie apropiată cu actuala iubită a antrenorului.

Cântăreţul Kamara a decis să spună cum a cunoscut-o pe Corina, dar şi ce fel de relaţie a avut, de fapt, cu aceasta, după ce Laurenţiu Reghecampf a pus capăt căsniciei de 15 ani cu Anamaria Prodan din cauza relaţiei pe care o are cu Corina Caciuc.

„De mic eu mi-am crescut fraţii pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam şapte ani. Am trei surori şi un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care îşi irosea viaţa, care nu mergea la şcoală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinţii ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viaţă se iroseşte aiurea şi tinereţea nu e veşnică şi cea mai mare ruşine pentru o femeie este să fie tratată aşa de bărbaţi. Chiar lecţia aceea de viaţă a fost ca ea să conştientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se opreşte şi dacă nu o ia pe calea cea bună şi normală pentru un om”, a spus Kamara, potrivit realitateasportivă.net.

Întrebat dacă a locuit împreună cu actuala iubită a lui Reghecampf, cântăreţul Kamara a răspuns: „niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimăneşti si parcă una la mare, una la Bucureşti şi, ultima, la Ploieşti. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea”. 

În spaţiul public au apărut şi informaţii conform cărora Corina Caciuc s-ar fi apropiat şi faţă de dansatorii din trupa lui Kamara. 

„Nu vreau să vorbesc despre dansatori sau alte persoane căci fiecare are familie şi acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înţeles că singura persoană care îşi face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută şi sper că toată lumea a înţeles acest lucru. În această poveste ce este hilar că singura persoană care îşi face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută”, a mai spus Kamara.

Sursa:www.adevarul.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.