Nimeni nu avea să își dea seama de tragedia care a îndurerat o țară întreagă în urmă cu doar câteva zile, când Petrică Mîțu Stoian participa la filmările pentru Revelion 2022 alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. Apoi, acesta se decidea să se interneze într-o clinică privată.

Solistul își dorea să urmeze un tratament post-covid pentru a depăși anumite probleme aduse de boală. Totuși, el era mutat din clinica privată unde fusese internat la Spitalul de Urgență din Reșița, unde își dădea ultima suflare. Procurorii au deschis un dosar cu privire la moartea lui tulburătoare.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns la unitatea sanitară cu leziuni la plămâni, dar și cu o supradoză de coagulante. Reprezentanții clinicii susțin că acesta a avut o singură ședință de terapie hiperbară, mult mai scurtă decât una obișnuită, așa că nu poartă vină pentru decesul său, potrivit WOWbiz.

Cât de scump este tratamentul pe care a vrut să îl facă Petrică Mîțu Stoian

Terapia la care a recurs regretatul cântăreț este descrisă ca fiind extrem de sigură de clinica privată, pacienții fiind introduși într-o cameră care seamănă cu o capsulă și prezintă 16 scaune, prin care este administrat oxigen medical pur sub presiune.

De asemenea, tratamentul de acest gen realizat de clinica respectivă de aproximativ un an. Pacienții care recurg la așa ceva sunt monitorizați tot timpul, chiar și video, de către medic. Prețul pe care sunt nevoiți să îl plătească românii pentru avea parte de acest ajutor nu este unul mic.

Ce prețuri sunt la clinica unde a fost internat regretatul solist

Petrică Mîtu Stoian îi anunțase pe cei apropiați că o să rămână timp de 2 săptămâni la clinica privată pentru a urma tratamentul post-covid. Totuși, acesta era nevoit să scoată o sumă destul de piperată din buzunar pentru a beneficia de ajutorul medicilor din respectiva unitate.

Mai exact, în cadrul centrului, acesta avea asigurată masa și cazarea, plătind 150 de lei pentru fiecare zi pe care urma să o petreacă în clinică. De asemenea, fiecare ședință de terapie ajungea la 300 de lei, așa că Petrică Mîțu Stoian trebuia să achite 7.000 de lei la final.

Sursa:www.playtech.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.