Potrivit ISU Bacău, accidentul a avut loc pe drumul E85, în comuna Nicolae Bălcescu, din județul Bacău.

La fața locului au fost trimise o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD și ambulanțe de la SAJ.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din autoturism, a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă conștientă din autoturism de către forțele de intervenție și a fost preluată de echipajul SMURD în vederea transportului la spital.

„În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană – cea încarcerată – şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. 

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.