Hoții au profanat mai multe morminte într-un sat din Dâmbovița. Între acestea se numără și mormântul unui copilaș de doi ani îngropat în urmă cu două săptămâni. 

Poliţiştii sunt pe urmele unor hoţi fără scrupule, care au profanat nouă morminte dintr-un sat din Dâmboviţa. Hoţii au dezgropat inclusiv mormântul unui copil de doi ani, îngropat recent, de unde au luat mai multe bijuterii şi aproape 10.000 de lei.

Vestea că hoţii au devastat mai multe morminte în cimitir i-a înfuriat pe sătenii din Petreşti, comuna Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa. Mama unui copil de doi ani îngropat în urmă cu două săptămâni a mers la cimitir să aprindă o lumânare şi a văzut că mormântul băiatului ei era devastat.    Copilul fusese înmormântat cu mai multe bunuri cum ar fi bijuterii şi o sumă de bani consistentă – în jur de 10.000 de lei.

Tatăl copilului spune că vrea să îşi înmormânteze băiatul în altă parte deoarece ii e teamă să îl mai lase acolo.  

„I-au fost luaţi banii pe care îi lăsasem cu el, 10.000 de lei şi două brăţări de la mână. După nenorocirea care s-a întâmplat trebuie să mai suportăm şi treaba asta! Sperăm să se ia toate măsurile şi să fie găsiţi şi pedepsiţi autorii. Sunt nişte criminali oamenii ăştia”, spune mâhnit tatăl copilului de doi ani îngropat recent, potrivit Adevărul.

Oamenii legii spun că au fost devastate şi profanate mormintele unor persoane îngropate recent. Localnicii nu îşi amintesc ca liniştea celor răposaţi să mai fi fost tulburată în acest fel. Oamenii sunt de părere că autorii sunt din zonă şi că ştiau că în mormânt se aflau bani, pentru că au mers la sigur.  

Poliţia Găeşti a început o anchetă şi vor fi prelevate probe de la faţa locului, pentru a-i găsi cât mai repede pe vinovaţi.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.