Un nou accident rutier a avut loc pe şoseaua Hunedoara – Deva, în zona Sântuhalm. Un autocamion a lovit parapetul de beton care desparte sensurile de mers.

Şoferul unui autocamion a fost rănit, luni dimineaţa, 22 noiembrie, când a lovit cu maşina parapetul de beton  montat în apropiere de giratoriul de la Sântuhalm, pe şoseaua Hunedoara – Deva (DJ 687). A fost al doilea accident de acest fel, înregistrat în acea zonă în acest an.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, care a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă, din direcţia Deva spre Hunedoara, a lovit parapetul din beton ce separă sensurile de mers, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a sensului său de mers.

Traficul rutier a fost restricţionat pe sensul de mers Deva-Hunedoara, circulaţia autovehiculelor fiind dirijată de poliţişti. De-a lungul timpului, şoferii s-au plâns că sistemul de parapete montat pe sectorul din vecinătatea giratoriului de la Sântuhalm este slab semnalizat.

Sursa:www.romania24.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.