Un accident rutier grav a avut loc, luni dimineață, în localitatea Florești din județul Cluj. În evenimentul rutier au fost implicate două mașini și un camion, o femeie fiind grav rănită. Două victime au ajuns la spital.  

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.00, iar la fața locului au găsit un autocamion și două autoturisme avariate. În unul dintre autoturismele implicate în accident, se afla o femeie care necesita asistență medicală de urgență.

Pompierii au acționat imediat pentru extragerea femeii, în vârstă de 30 de ani, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Aceasta a fost preluată de către un echipaj SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era cooperantă, relatează monitorulcj.ro.

La fața locului, un bărbat a primit primul ajutor calificat și a fost transportat și el la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Alte trei persoane au fost consultate la fața locului, fără a fi transportate la spital. 

”Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Un alt accident grav s-a produs pe 25 noiembrie, în localitatea Fundul Moldovei, județul Suceava. Șoferița, de 33 ani, și fiica ei, de 4 ani, au ajuns la spital.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.