Ludovic Orban a lansat miercuri un nou val de critici la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a trădat încrederea electoratului prin realizarea coaliției PSD – PNL.

”Ne-a mințit și a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă roșie! Trădarea lui Iohannis față de toți românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate și stimă de sine, pentru oricine prețuiește democrația. E ceva abominabil, dacă te uiți numai la cele două discursuri adresate țării în 2019 și 2020 la 24 noiembrie. Cum poate cineva să aibă pe conștiință așa ceva și să fie împăcat cu sine?”, a scris Orban pe Facebook.

Fostul președinte PNL mai arată că ”într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-și depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetățeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinței celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”.

Foto: Trucaj realizat de Ludovic Orban via Facebook

Sursa:www.g4media.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.