Pompierii din Braşov au intervenit, joi, 11 noiembrie, în gara Predeal, unde o locomotivă a luat foc. Trenul, din 27 de vagoane, transporta motorină

ISU Braşov a anunţat, joi, 11 noiembrie, că salvatorii au fost solicitați să intervină în gara Predeal, unde o locomotivă a luat foc. 

”S-au deplasat la faţa locului două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În cele 27 de vagoane ale trenului se află motorină”, a transmis reprezentanții ISU Braşov. 

Sursa citată a precizat că din fericire, s-a reuşit decuplarea locomotivei de vagoane şi se lucrează pentru stingerea incendiului. Militarii vor acționa cu apă şi spumă pentru lichidarea flăcărilor.

Mai multe incendii, izbucnite în România, la locomotive

Reamintim că o altă locomotivă a luat foc, în luna august. Este vorba despre locomotiva trenului IR 1833 Iași – Timișoara Nord. Incendiul s-a manifestat cu degajare de fum între stațiile Poieni-Ciucea, din județul Cluj. Potrivit CFR Călători, trenul a avut o întârziere de 150 de minute. 

CFR Călători a transmis, la acea vreme, că la locomotiva trenului IR 1833 Iași – Timișoara Nord s-a produs o degajare de fum între stațiile Poieni-Ciucea. Locomotiva a fost decuplată de la vagoane, iar mecanicul a acționat cu stingătoarele. Conform procedurilor, a fost avizat serviciul 112, iar o echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de comisia de cercetare, după sosirea locomotivei în depou.

Sursa: http://www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.