Interpretul de muzică populară, după ce a scăpat de COVID-19, a fost la cimitir să-şi vadă mormântul. Petrică Mîţu Stoian va fi înmormântat la Craiova.

Petrică Mîţu Stoian se afla în tratament post-Covid de câteva zile la clinică privată Nera din Caraş-Severin pentru recuperare post-Covid. Sâmbătă dimineaţa, artistul a început să se simtă din ce în ce mai rău, a fost fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spitalul din Reşiţa.  Din păcate, medicii nu l-au putut salva. Artistul a murit la vârsta de 61 de ani.   Apropiaţii sunt convinşi că interpretul de muzică populară a presimţit că va muri. În ultima lună se ocupase de locul de veci pe care-l are la Craiova, în cimitirul Ungureni. Spunea că nu se ştie ce se va întâmpla şi vrea să fie totul pregătit. Apropiaţii povestesc că în urmă cu o săptămână, Petrică Mîţu Stoian a fost la cimitir să-şi vadă crucea pe care o comandase. 

Familia este devastată de durere. Se pregăteşte să ridice trupul neînsufleţit de la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa şi să-l aducă la Craiova. Petrică Mîţu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloşanilor, din judeţul Mehedinţi. După ce şi-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de  Mărioara Murărescu, Petrică Miţu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a câştigat numeroase premii. Petrică Mîţu Stoian era unul dintre cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din România. 

Sursa: adevărul.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.