Anarhiștii au incendiat mascota lui Boris Johnson și explodează mulțimea cu FOCURI DE ARTIFICIE, în timp ce anti-vaxxii și comuniștii își unesc forțele pentru a se ciocni cu poliția împotriva revoltelor în fața Parlamentului și a Oxford Circus, în timpul Marșului anual Milion Mask. 

  • Mascota primului ministru a fost incendiată în Piața Trafalgar, în timp ce hoarde de protestatari coboară la Londra
  • Poliția a desfășurat baricade și apărare în încercarea de a-i ține pe răzvrătiți în Piața Parlamentului
  • Sute de ofițeri îmbrăcați în echipament anti-revolta au fost trimiși în timp ce se confruntă cu anarhiștii din capitală.
  • Met a confirmat că poliția s-a ciocnit cu protestatarii în timp ce încearcă să confisque artificiile 
  • Protestatarii mărșăluiesc prin Piața Parlamentului, Piața Trafalgar și Strada Oxford
  • Marșul Milionului de Măști se desfășoară anual din 2012, dar devine tot mai violent în fiecare an, manifestanții care se unesc împotriva guvernului.

Anarhiștii și anti-vaxxerii au incendiat o mascota a prim-ministrului Boris Johnson în Trafalgar Square, în timp ce sute de protestatari se ciocnesc cu poliția pe străzile  Londrei, în  mijlocul Marșului anual al Milionului de Măști.

Hoardele de răzvrătiți care poartă măști Guy Fawkes, rachete și arme strică pentru o luptă cu legea, forțând poliția să înființeze baricade în diferite locații din capitală și să desfășoare echipament anti-revolta pentru a opri marșul despre care au promis că „va cădea”. in istorie’.

Se întâmplă în timp ce familiile și copiii din toată Londra sunt în mulțime pentru a sărbători noaptea focului de tabără, în timp ce participă la spectacole de artificii în tot orașul. 

Poliția spune că încă nu au fost efectuate arestări, deoarece încearcă să mențină protestul cât mai pașnic posibil, dar mai multe lupte între protestatari și ofițeri au izbucnit deja, când anarhiștii s-au unit armele și s-au repezit în rândurile poliției.  

Marșul, care are loc în fiecare an din 2012, vede anarhiștii și protestatarii anti-establishment miting împotriva corupției guvernamentale, a inegalității de bogăție și, de anul trecut, a restricțiilor cauzate de coronavirus . 

Aproape 200 de persoane, inclusiv omul de afaceri și proeminentul anti-vaxxer Piers Corbyn, au fost arestați în marșul de anul trecut pentru încălcarea restricțiilor Covid.

Sursa:https://www.dailymail.co.uk/news/article-10170533/Anarchists-clash-riot-police-set-flares-fireworks-Million-Mask-March.html

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.