Era sâmbătă seara, când o patrulă de poliție a fost chemată la o benzinărie din Loosdorf. Motivul apelului la 911: un tânăr român avea mai multe răni, după ce a fost atacat cu un cuțit de un individ mascat.

Românul a fost înjunghiat la benzinăria Loosdorf (districtul Melk). Atacul ar fi avut loc într-o zonă de odihnă din apropiere de Alland (districtul Baden). Ajunși la fața locului, agenții de poliție au constatat că victima, un tânăr, cetățean român, de 21 de ani, care se afla în drum spre Franța, prezenta o rană prin înjunghiere pe partea stângă a corpului în zona stomacului și o rană la cap.

Când polițiștii l-au întrebat cum au apărut rănile, românul a declarat că, în jurul orele 21.00, el și pasagerul aflat în mașina sa au făcut o pauză în benzinărie. Iar la miezul nopții a fost atacat fără motiv de un individ mascat, cu un cuțit. Victima a fost înjunghiată cel puțin o dată în stomac pe partea stângă a corpului, relatează noen.at.

Românul și pasagerul său au reușit să fugă și să cheme salvarea la Loosdorf. Tânărul de 21 de ani nu a dorit ulterior să participe la un interogatoriu al poliției.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.