Șoferul fugar al mașinii cu migranți care s-a răsturnat lângă Timișoara, miercuri seara, s-a predat joi dimineață. În vehiculul cu 5 locuri erau înghesuite 12 persoane. Două dintre acestea au murit, iar celelalte 10 au fost rănite.

Știrea inițială: Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă comuna Biled de Iecea Mica. Mașina a derapat și a ieșit în decor. În căutarea șoferului fugar a fost mobilizat un elicopter.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, autovehicul răsturnat, cu mai mulți pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia. Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Toti cei implicati in accident sunt migranti. Echipajele medicale i-au preluat pe raniti si ii transporta la spitale din Timisoara.

Sursa:www.banatulazi.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.