SQUID Game primește un al doilea sezon, deoarece creatorul serialului de succes Netflix promite revenirea și misiune importantă pentru un personaj cheie. 

De la debutul său exploziv din 17 septembrie, Squid Game a depășit toate așteptările, ajungând în fruntea topurilor Netflix în 90 de țări și devenind cea mai mare lansare de serie a serviciilor de streaming vreodată.

Vestea a fost confirmată de creatorul serialului Hwang Dong-hyuk, care a vorbit despre cererea pentru un nou sezon.

Și acum, conform creatorului serialului Hwang Dong-hyuk , drama coreeană se întoarce pentru un alt sezon – spre bucuria fanilor din întreaga lume.

Hwang a vorbit săptămâna aceasta cu Associated Press despre triumful său pe platforma de streaming și despre dorința de mai mult.

„Va fi un al doilea sezon”, a confirmat Hwang.

„Așadar, a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru al doilea sezon. 

„Aproape că simt că nu ne lăsați de ales, dar voi spune că într-adevăr va exista un al doilea sezon. 

„Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent, dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta”.

Drama urmărește concurenți disperați și plini de datorii cărora li se oferă șansa de a câștiga milioane participând la un turneu misterios.

Există un premiu în numerar de 45,6 miliarde de woni (28 de milioane de lire sterline) în joc, dar numai dacă concurenții reușesc să câștige o serie de jocuri jucate în mod tradițional de copii.

Înainte ca cea de-a doua serie să fie confirmată mai devreme astăzi, Dong-hyuk a rămas cu buzele strânse în legătură cu o altă parte a emisiunii.

„Sunt și alte povești din serie care nu au fost abordate”, a tachinat Hwang.

„De exemplu, povestea ofițerului de poliție și povestea fratelui său, „The Front Man”.

„Aș putea să intru și în povestea acelui recrutor în costum care joacă jocul ddajki cu Gi-hun și îi dă cartea în primul episod.

„Voi spune doar că există o mulțime de posibilități pentru povestirile din sezonul doi.”

Fanii serialului au venit cu nenumărate teorii despre personajele sale, inclusiv o teorie virală care sugerează că Oh Il-nam este tatăl lui Gi-hun – iar dovezile sunt blestemate.

Creatorul încă nu a abordat teoria tatălui și fiului, așa că va trebui doar să așteptăm și să vedem ce se întâmplă în sezonul doi, oricând.

Jocul Squid este disponibil pentru a fi transmis pe Netflix.

Sursa: http://www.thesun.co.uk

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.