Aclamata monedă meme Shiba Inu se prăbușește. După creșterea de 1.000 la sută, bula se sparge acum. Momentul descendent s-a accelerat din nou astăzi, joi, iar pierderile de preț sunt în prezent de 17 la sută. Corecția este amară, dar ar putea fi doar începutul.

Vara era încă liniște în jurul monedei Shiba Inu (SHIB) și cursul se ondula fără direcție. Asta s-a schimbat brusc în octombrie. SHIB a crescut vertiginos, iar prețul a crescut cu peste 1.000 la sută în câteva săptămâni. Este ușor de observat că aceasta nu este o dezvoltare durabilă a prețurilor.

La începutul lunii în noiembrie, SHIB și-a oprit avântul ascendent și după câteva zile de căutare a direcției, tot mai mulți investitori și-au pierdut nervii. Momentul descendent continuă să se accelereze, iar pierderile de preț au crescut cu aproape 50 la sută de la maxim.

Investitorii ar trebui să tragă de cablul de rupere și să se străduiască să limiteze daunele. Sunt probabile pierderi suplimentare de preț, iar prăbușirea ar putea continua. 

Sursa:https://www.deraktionaer.de/artikel/technischeanalyse/shiba-inu-meme-coin-implodiert-minus-40-prozent-in-drei-tagen-20240291.html

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.