Slovenia a întrerupt administrarea serului Johnson & Johnson, după ce a ajuns la concluzia că o tânără de 20 de a murit în urma vaccinării anti-COVID-19, scrie Reuters.

O comisie înființată pentru a examina cazul morții a conchis în unanimitate că rezultatul tragic a fost legat de vaccin”, a declarat membrul comisiei Zoran Simonovic, citat de agenția națională de presă STA.

Simonovic a spus că femeia a dezvoltat tromboză după ce a primit vaccinul.

„Nu există o prioritate mai mare decât siguranța și bunăstarea oamenilor pe care îi servim și analizăm cu atenție rapoartele de efecte adverse la persoanele care primesc medicamentele sau vaccinurile noastre”, a spus Johnson & Johnson într-un răspuns la solicitarea de comentarii a Reuters.

Orice reclamație despre o persoană care primește vaccinul nostru împotriva COVID-19 și evaluarea noastră a acestei reclamații sunt transmise Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA și altor autorități de sănătate corespunzătoare”, a adăugat acesta.

Ministrul Sănătății din Slovenia, Janez Poklukar, a declarat reporterilor că va propune interzicerea vaccinului, cu excepția cazurilor în care o persoană îl solicită în mod expres.

Sursa:www.gândul.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.