Șocant! Rapperul „Țeastă” a fost găsit spânzurat. Sora sa face dezvăluiri emoționante despre suferința tânărului

Destin tragic pentru Andrei Ionescu, un tânăr de 35 de ani, cunoscut în zona muzicală cu porecla „Țeastă”. Rapper-ul, care a colaborat cu solista Adda la piesa „Minți murdare făcute praf”, a fost găsit spânzurat în locuința în care stătea cu chirie. Sora lui spune că era cuprins de depresie și că a simțit, toată viața, lipsa tatălui.

Andrei Ionescu, rapperul cunoscut sub numele de scenă ”Țeastă”, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. Autopsia a indicat faptul că sinuciderea a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Potrivit surorii acestuia, Daniela Yaren Vasilescu, care locuiește la Londra, vestea morții i-a fost transmisă de o rudă mai îndepărtată.

”Un verișor l-a tot căutat în ultima vreme și fiindcă acesta nu răspundea a cerut ajutorul proprietarului apartamentului. Acesta l-a descoperit spânzurat în casă. Totul a plecat de la îngrijorarea vărului meu, care a constatat că Andrei nu mai dă niciun semn de viață. Autoritățile nu ne-au dat voie să-l vedem când trupul său mai era încă în apartament”, a declarat Daniela Yaren Vasilescu, în exclusivitate pentru publicația Impact.ro. Femeia, care este soră de tată cu decedatul, a precizat că fratele ei a fost înmormântat în cursul zilei de vineri, la Plopeni.

Abandonat de tată, rămas și fără mamă

Potrivit declarațiilor Danielei Yaren Vasilescu, fratele ei dădea în ultima vreme semne tot mai evidente de depresie. ”Noi suntem frați buni doar după tata. Or, tata, din păcate, l-a abandonat demult! După moartea mamei sale, la care a ținut foarte mult, totul s-a acutizat. Nu a avut o viață OK!”, a mai mărturisit sora sa pentru Impact.ro.

Adda a anunțat decesul pe rețelele sociale

Cântăreața Adda a anunțat, joi, pe pagina sa de Facebook, că rapperul Andrei Ionescu, alias Țeastă, a încetat din viață la vârsta de 35 de ani. Alături de acesta, Adda a colaborat la începutul carierei sale muzicale. Cei doi au lucrat împreună la piesa „Minți murdare făcute praf”. „Drum lin către stele, Țeasta! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe pagina sa de Facebook, iar artista a distribuit piesa „Minți murdare făcute praf”.

Sursa:https:www.click.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.