În această dimineață, un autoturism, condus de un șofer român, s-a răsturnat într-un șanț și apoi a luat foc. Evenimentul rutier s-a produs pe la kilometrul 46 al autostrăzii M5 din zona Hernád, pe partea care duce spre Szeged. 

Cu toate că românul, care conducea mașina, a fost grav rănit, fiind practic zdrobit de automobil, a supraviețuit.  Ajunși la locul accidentului , pompierii din Dabas au stins flăcările rapid focul, evitând astfel ca flăcările să ajungă la rezervorul cu combustibil. 

La accident au ajuns și polițiștii de la Rutieră, care au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului rutier grav. Circulația pe tronsonul de drum afectat s-a desfășurat ore bune pe o singură bandă, scrie baon.hu. Șoferul  a fost preluat de medici și dus la spital.  Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate. 

Un alt accident înfiorător s-a produs în Ungaria, la sfârșitul lunii octombrie.

O româncă a murit după ce a fost tăiată de tren într-o mașină, alta este în stare gravă

Accident de tren mortal, pe 28 octombrie, la o trecere de cale ferată care traversa un drum de pământ între Mélykútși Bácsalmás din Ungaria. O româncă, în vârstă de 70 de ani, pasageră într-un autoturism, în care se aflau mai mulți muncitori a murit pe loc. Alte patru persoane se aflau în autoturism. O altă pasageră e în stare gravă. 

Erika Horváth, ofițerul de presă al Sediului Poliției Județene Bács Kiskun a declarat că, în accident, a murit o femeie de naționalitate română, în vârstă de 70 de ani. O altă femeie a fost transportată la spital cu elicopterul ambulanță.

Din primele informații, mașina era condusă de o femeie, iar în stânga și în spatele acesteia se aflau mama și bunica ei. Mama femeii de la volan s-a grăbit să o ajute pe bunică să iasă din mașină, moment în care trenul le-a izbit în plin. Pe 28 octombrie 2021, în jurul orei 7:18, un autoturism și un tren s-au ciocnit în circumstanțe neclare încă la o trecere la nivel cu calea ferată între Mélykútși Bácsalmás relatează baon.hu.

În urma accidentului, una dintre cele cinci femei, aflate în mașină, a murit pe loc, iar una a suferit răni care i-au pus viața în pericol și a fost transportată la spital cu elicopterul ambulanței. În ciuda eforturilor cadrelor medicale de la spitalul din Szeged femeia și-a pierdut viața. Circumstanțele exacte ale producerii accidentului sunt investigate de polițiștii maghiari. 

Sursa:www.stirisiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.