Poliția rutieră Landshut a verificat miercuri după-amiază un TIR din România pe B20 în apropiere de Landau an der Isar și s-a confruntat cu o mulțime de încălcări grave ale legislației .

Potrivit raportului poliției, camionul a fost deviat către B20 lângă Simbach în jurul orei 15:15 pentru control. Au fost citite datele cardului șoferului și memoria de masă a camionului, dezvăluind încălcări grave ale timpului de conducere și de odihnă.

În plus, șoferul a condus în mod regulat fără cardul tahograf și astfel a falsificat înregistrările. Asigurarea încărcăturii pe remorcă a fost, de asemenea, inadecvată și, nu în ultimul rând, șoferul se deplasa mult prea repede în momentul inspecției.

După consultarea parchetului Landshut, s-au declanșat acțiuni pentru falsificarea datelor relevante pentru probe și s-a aplicat o amendă de 3.000 de euro. Bărbatului i s-a interzis să-și continue călătoria, iar compania a fost nevoită să trimită la punctul de control un șofer înlocuitor, care a fost verificat și de oficiali înainte de începerea călătoriei

Compania se va confrunta acum cu amenzi semnificative și proceduri penale – pentru că aceasta nu a fost în niciun caz prima încălcare de acest tip.

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.