Încă o tragedie a lovit comunitatea șoferilor români de camion din Europa, vineri, la prânz, când un camionagiu a fost găsit fără viață în cabină, la intrarea într-o parcare, scrie cotidianul german tag24.de.

O semiremorcă româneasă bloca vineri în jurul prânzului intrarea în zona de odihnă Muldental-Süd, de pe A14, lângă Grimma cartier din Leipzig). După cum a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al poliției, Sandra Freitag, autoritățile au fost informate despre vehiculul românesc în jurul orei 12.44.

Descoperire macabră, vineri după-amiază, în zona de odihnă Muldental-Sud de pe A14 lângă orașul german Grimma. Șoferul român al unui TIR care bloca intrarea în spațiul de odihnă a fost găsit mort în cabina sa. Autoritățile încearcă acum să-și dea seama ce s-a întâmplat.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Sandra Freitag, autoritățile au fost informate despre prezența vehiculul românesc la intrarea în spațiul de odihnă în jurul orei 12.44.

„Ni s-a spus că șoferul este în vehicul”, a spus purtătorul de cuvânt. Întreaga zonă de odihnă a fost închisă, iar echipele de salvatori sosite la fața locului au fost instruite să deschidă ușa.

Din păcate, medicii de pe ambulanță l-au găsit pe șoferul român mort în interiorul camionului. Momentan, nu există indicii cum că acesta ar fi fost atacat și se pare că moartea sa a survenit din cauze naturale.

Pompierii au deschis portiera blocată a cabinei. Foto: medienportal-grimma.de Polițiștii l-au găsit pe șofer mort în interiorul camionului. Momentan nu există indicii că ar fi vorba despre o infracțiune, dar polițiștii criminaliști investighează decesul șoferului a cărui vârstă nu a fost făcută publică.

Sursa:www.libertatea.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.