Echipajele de poliție și ambulanță, care au intervenit în această dimineață la un accident rutier produs la Costești, în Vaslui, a descoprit că victima accidentului este de fapt un criminal. După ce bărbatul a ieșit în decor cu autoturismul, el a declarat că și-a ucis soția și fiul, tâindu-i cu toporul, apoi a plecat de acasă.

La domiciliul acestuia a fost trimis imediat un echipaj de terapie Intensivă Mobilă dar și reprezentanți ai primăriei, care au confirmat cele spuse de bărbat.

Din primele informații, cele două victime, mamă și fiu, au fost lovite cu un topor.

„Accident rutier la Costești, o mașină a ieșit în decor. O singură victimă, șoferul care prezintă contuzii minore. Era singur în mașină. A fost trimisă o ambulanță B2 cu asistent medical de la Vaslui. Ajunși la fața locului, bărbatul implicat în accident le-a declarat celor de pe echipajul ambulanței că și-a ucis soția și fiul acasă la Cornii Albești. Trimise de urgență la fața locului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Vaslui dar și reprezentanți primăriei din sat au confirmat informația. Soția și fiul bărbatului au fost găsite măcelărite, din câte se pare cu un topor.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu. 

Vom reveni!

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.