Potrivit poliției, este vorba un bărbat în vârstă de 64 de ani din orașul Strășeni. Victima se afla într-o curte și tăia crengi. Într-un moment de neatenție și-ar fi provocat o rană în regiunea gâtului cu fierăstrăul electric. Acesta a fost găsit de rude, zăcând într-o baltă de sânge.

Rudele au sunat imediat la serviciul de ambulanță, însă, din nefericire, bărbatul a decedat până la venirea salvatorilor. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, relatează deschide.md.

O altă tragedie a avut loc săptămâna trecută, într-o localitate din Republica Moldova, unde un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de către concubina sa de 35 de ani

O femeie și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit de bucătărie. Atacul sângeros a pornit de la o ceartă

Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie de către concubina sa de 35 de ani. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, în localitatea Olișcani din raionul Șoldănești, Republica Moldova.  Femeia i-a aplicat lovitura în regiunea cutiei toracice. 

Bărbatul s-a ales cu o tăietură și a fost transportat la Spitalul Raional Șoldănești. Deocamdată nu se cunoaște starea acestuia.  Ofițerul de presă al Inspectoratului de Șoldănești Elena Băetrău a declarat că, pe parcursul zilei de sâmbătă, cei doi concubini au consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, ei doi au  început să se certe, iar bărbatul a lovit femeia, de mai multe ori, unde în mai multe părți ale corpului. Văzând că bărbatul devine tot mai agresiv, aceasta a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat. Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili toate circumstanțele acestei tentative de crimă, relatează deschide.md.

O altă crimă a avut loc, săptămâna trecută, în Suceava, unde un bărbat a fost găsit mort, în propria locuință. Bărbatul  are 63 de ani și când a fost găsit avea un cuțit înfipt într-un ochi, dar și mai multe urme de violență pe corp.

Sursa: http://www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.