Un șofer român de TIR de care se izbise o dubă și șoferul acesteia murise a condus zeci de km nepăsător după accident, fără să oprească, informează site-ul de știri al poliției germane, PressePortal.

Pe 12 februarie 2022, în jurul orei 2:40, a avut loc un accident rutier grav pe BAB 61, sensul Koblenz, imediat după nodul Boppard. Conform primelor investigații, o dubă mică a intrat aproape fără să existe urme de frânare într-o semiremorcă la volanul căreia era un român, care circula în față.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani, din Westerwald, a murit pe loc. Șoferul camionului din România a observat impactul și și-a continuat drumul nepăsător, până când a fost oprit și verificat, în zona Mendig. Practic, el a condus încă 44 km, cât e distanța între Boppard și Mendig, până când un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta.

Împotriva românului a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru părăsirea neautorizată a locului accidentului.

Poliția de autostrăzi din Emmelshausen, serviciul de salvare, pompierii din Boppard și departamentul de întreținere a autostrăzilor din Emmelshausen au fost în acțiune la locul impactului. Banda din dreapta a autostrăzii a fost închisă până în jurul orei 6:00.

Sursa:www.libertatea.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.