Bărbatul a revenit acasă, dar nu şi-a anunţat soţia. Românul a rămas mască când în locuinţă şi-a găsit soţia cu amantul. I-a filmat pe cei doi şi a postat imaginile pe reţeaua de socializare TikTok.

Totul s-ar fi întâmplat atunci când şoferul român, care lucrează pe comunitate, a venit acasă, însă nu şi-a anunţat soţia pentru a-i face o surpriză, relatează Antena 3.

Din nefericire pentru amândoi, cel mai surprins a fost şoferul, care şi-a găsit soţia în casă cu presupusul amant. Scos din minţi, şoferul a început să filmeze şi a postat totul pe TikTok.

„Sunt nebun, da. Şi o să vadă şi nevastă-ta filmarea asta. Tu cu nevastă-mea în casă la mine şi să vedem atunci bărbate. O iei acum. Îmbracă-te şi tu, şi fata, şi merge la tine în noapte asta, să doarmă cu voi, cu nevastă-ta”, a fost reacţia şoferului român, redată în clipul postat de Antena 3.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul se ceartă cu amantul, pe care îl şi cunoaşte din câte reiese din filmare, şi îl ameninţă că filmarea va ajunge şi la soţia lui.

De cealaltă parte, atât presupusul amant, cât şi soţia, care ţine un copil în braţe, încearcă să îl facă pe şoferul român să înţeleagă că totul este o neînţelegere.

Sursa:www.adevarul.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.