Şapte persoane au murit şi patru au fost rănite după ce o maşină cu numere de înmatriculare sârbe care transporta migranţi s-a izbit de o casă luni seară în Ungaria, informează poliţia, potrivit Reuters.

Accidentul a avut loc pe 13 decembrie 2021 în jurul orei 23:40 în interiorul orașului Mórahalom. O mașină în care se transporta migranți ilegali s-a răsturnat pe drumul principal nr. 55 din Mórahalom, luni seară. În urma accidentului, mai multe persoane au fost rănite și mai multe au murit.

Accidentul s-a produs după ce şoferul autovehiculului a refuzat să oprească la un control al poliţiei în oraşul Morahalom, în apropiere de graniţa cu Serbia. Acesta. văzând polițiștii implicați în controlul aprofundat, a încercat să părăsească fața locului cu viteză mare, însă vehiculul a intrat în coliziune cu un imobil.

Mașina s-a izbit de intrarea unui magazin de flori, iar o bucată mai mare din peretele magazinului s-a prăbușit în urma coliziunii. Vehiculul s-a oprit în lateral la aproximativ 20 de metri de locul accidentului. Partea din spate a monovolumului a fost efectiv ruptă, iar părți din mașină au fost împrăștiate pe drumul principal, a declarat la fața locului un corespondent MTI.

Pe lângă șofer, în mașină erau 10 imigranți ilegali. Patru au fost răniți în accident, împreună cu șoferul, iar ceilalți au murit la fața locului.

Poliţia a precizat că şoferul a fost reţinut şi că împotriva sa vor fi deschise dosare penale pentru trafic de persoane şi pentru producerea unui accident soldat cu victime, transmite poliția din Ungaria.

Sursa:www.libertatea.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.