Un cetățean român care s-a înregistrat la punctul de trecere a frontierei Ártánd, pe 10 februarie, la ora 9:15, pentru a intra în Ungaria, a fost amendat de polițiștii maghiari de frontieră.

Polițiștii maghiar l-au verificat pe șoferul român și au constatat că greutatea autoutilitarei și a mașinii transportate pe platforma acesteia era cu 680 de kilograme mai mare decât greutatea maximă admisă.

Prin urmare, românul a fost sancționat de polițiști maghiari cu o amendă administrativă de 200.000 HUF (2.794,6 de lei), transmite  civishir.hu.

Și zilele trecute, alți doi români au fost sancționați de amendați de polițiștii maghiari de frontieră. 

Alți doi români, amendați de polițiștii maghiari de frontieră. Șoferii nu au respectat o regulă importantă de trafic

Doi șoferi români au solicitat să părăsească punctul de trecere a frontierei rutiere Aartand, însă au fost amendați, zilele trecute, de polițiștii maghiari.

Polițiștii maghiari i-au verificat pe cei doi șoferi români și au constatat că greutatea autovehiculelor conduse depășește, în ambele cazuri, greutatea maximă admisă.

Pe data de 5 februarie, în jurul orei 15.00, un tânăr de 19 ani a intrat în punctul de trecere a frontierei, la volanul unui autoturism care era supraîncărcat cu 310 kilograme, relatează civishir.hu.

Două zile mai târziu, în dimineața zilei de 7 februarie, un al șofer a ajuns în punctul de trecere al frontierei Aartand. Și în acest caz, românul a fost amendat, deoarece mașina avea  greutate de 1780 de kilograme de marfă în exces. Poliția din Biharkeres a aplicat amenzi administrative șoferilor.

Sursa:www.stiridiaspora.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.