Victor Pițurcă nu are de gând să-l ierte pe fostul său colaborator, Adrian Mititelu, și este gata să meargă până la capăt pentru a-și obținute drepturile. Dorește daune în valoare de 7 milioane de euro, după ce a fost îndepărtat de la clubul FC Universitatea Craiova fără a-i fi plătit clauzele contractuale.

Victor Pițurcă s-a înscris la masa credală a vechii societăți FC Universitatea Craiova pentru a primii cei 7 milioane de euro pe care îi cere. S-a bazat pe faptul că actuala entitate, cea din Liga 1, a plătit restanțele unor foști jucători care au evoluat pentru vechea entitate, cum ar fi australianul Josh Mitchell.

Fostul selecționer a fost dat afară de Adrian Mititelu în 2010, abuziv, și a cerut daune de 12 milioane de euro, în primă instanță. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a stabilit că merită doar 7 milioane de euro, însă procesul este departe de a se fi terminat.

„Piți” solicită daune de 7 milioane de euro!

Acesta a recunoscut în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” ca va merge până-n pânzele albe pentru a primi cei 7 milioane de euro, deoarece există un precedent, iar actuala echipă este considerată continuatoare.

„Avem un process care continuă acum, suntem la TAS. Am fost prima dată la federație, i-a dat lui dreptate, a trebuit să ajungem la TAS. Eu m-am adresat la TAS. Costă destul de mult, am plătit 1.000 de franci, acum costă 50.000 de franci. Ne judecăm pentru cei 7 milioane de euro cu care clubul îmi e dator. El spune că nu mai e același club, dar a fost un caz în Australia în care TAS a spus că echipa e continuatoarea. E o sumă mai mare la mine. Ce să mă înțeleg cu el?! A venit, ne-am înțeles la 2 milioane și apoi nu a mai… sau îmi punea niște condiții.

Cam la fel sunt amândoi, păstrând proporțiile. Rotaru e alt tip de om, consideră că e o afacere fotbalul și tot timpul are banii plătiți la zi. Mititelu, dacă are bani, același lucru, dar dă bani mai mulți decât ar trebui să dea. Are momente când nu-și plătește jucătorii, echipa, dacă nu are bani. Asta s-a întâmplat când am fost eu. El practic și-a dat singur în cap, el dacă făcea ceea ce îi spuneam eu, totul era în regulă, nici nu mai era retrogradat, a fost numai și numai vina lui”, a declarat Victor Pițurcă, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Sursa: http://www.prosport.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.