Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni, la Digi24, că se așteaptă ca PSD să anuleze decizia de excludere din partid luată pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. ”Eu am fost exclus din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum cu Sorin Grindeanu ministru mă aștept să anuleze acea decizie”, a declarat liderul Pro România. Ponta a fost exclus din partid în iunie 2017.

Redăm mai jos cele mai relevante declarații făcute de Victor Ponta la Digi24:

  • Domnul Iohannis era mult mai înțelept dacă-l numea chiar pe domnul Ciolacu. PSD  nu are primul ministru. Dacă ai un prim-ministru care înțelege politica, restul e mai puțin important. Ministrul de finanțe e important.
  • Acum România se împrumută la cele mai mari dobânzi, are cei mai puțițini bani. Iluzia cu banii europeni, sunt pe proiecte, energie regenerabilă. Cea mai importantă problemă, ce faci cu firmele românești. România se împrumută de bani și cumpără produse din străinătate. Acest model trebuie schimbat.
  • PSD a luat cele mai bune ministere și era și normal să le ia. Ciolacu a crescut foarte mult, va fi și președintele Camerei Deputaților. PSD pierde un lucru esențial, nu mai poate să critice.
  • Nu este USL 2.0. Atunci a existat un vot popular, au știu Ponta cu Antonescu. Oamenii n-au votat acum așa ceva, se uită, o fi bine, o fi rău. Acum e greu să cred că o să poată lua măsuri economice că stau prost cu banii. Era o relație foarte bună atunci între noi, între lideri. Acum nu știu dacă domnul Ciolacu…
  • Domnul Ciolacu m-a invitat. Eu cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Dincolo de asta n-am discutat altceva. Dacă au nevoie îi ajut cu plăcere, dacă n-au nevoie nu-i deranjez. Poate data viitoare se gândesc mai bine că votul împotrivă duce la dezamăgire.
  • Domnul Iohannis și-a terminat mandat, dar n-a început nimeni noul mandat. Nu știe nimeni who is in charge. E Ciolacu, e Cîțu?
  • Eu am fost exclus din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum cu Sorin Grindeanu ministru mă aștept să anuleze acea decizie. Dacă vor și ei o să discutăm.Din partea Pro România există…noi avem consilieri și aleși locali.
  • Marian Neacșu este în România, dacă ar fi să ocupe o funcție guvernamentală ar fi foarte bun. Eu am lucrat patru ani cu un secretar general care a avut grijă să nu greșesc. Dacă ar fi Neacșu secretar general ar fi un lucru bun pentru guvern. Dacă vrea să meargă eu îl încurajez să o facă. Am fost chemat de domnul Ciolacu să discut și voi discuta de fiecare dată. (Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Sursa:www.g4media.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.