Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie, joi, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, după care a încercat să se sinucidă. Crima a avut loc în fața unui magazin central din oraș.

Cei doi au fost căsătoriți în Italia, dar s-au despărțit. Loredana a părăsit peninsula și s-a întors în România, unde și-a refăcut viața și, împreună cu actualul iubit, avea o firmă de pompe funebre. Bărbatul nu a putut accepta ideea separării și a venit după ea în România.

Femeia, împușcată cu o armă interzisă în România

Acesta a împușcat-o pe Loredana în cap cu un pistol Bereta, o armă interzisă în România cu glonț letal, iar apoi și-a tras mai multe gloanțe în piept, în încercarea de a se sinucide.

Cine spun oamenii legii

Oamenii legii verifică acum modul în care a fost posibil ca el să intre în țară cu această armă letală.

La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept”, conform Poliției Mehedinți.

La fața locului, a mers un echipaj de poliție, dar și un echipaj SMURD și unul de ambulanță.

„Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, menționează IPJ Mehedinți.

„Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți”, adaugă sursa citată.

Sursa:www.gândul.ro

Comenteaza:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.